Ostalo

Sme�no

Ma, ko nema za kartu? Zakupio je četiri bioskopa da se dokaže bivšoj

Ostavljeni mladić iz Kine je nekada bio toliko siromašan da svoju devojku nije mogao izvesti čak ni u bioskop, ali kada ga je ona zbog toga ostavila, zainatio se i obogatio kako bi joj dokazao da je pogrešila...

Ma, ko nema za kartu? Zakupio je četiri bioskopa da se dokaže bivšoj



Povređeni Wang je pokrenuo sopstveni biznis u Šangaju i ubrzo postao veoma bogat, a kako bi svojoj tadašnjoj devojci koju očigledno još nije preboleo, dokazao da je pogrešila kada ga je pre šest godina ostavila zato što joj nije mogao priuštiti kartu za bioskop, zakupio je čak četiri od ukupno šest bioskopskih IMAX sala u Beijingu za prvi dan prikazivanja filma "Transformers: Age Of Extinction".

Kupio je više od hiljadu i pet stotina karata za koje je platio iznos od oko 35.000 evra, što je dokazao fotografijama. Novac je kasnije podelio na tamošnjoj društvenoj mreži Weibo (kineska verzija Twittera) i to onima koji su šerovali objavu ne bi li mu pomogli da stigne do njegove bivše, a takvih srećnika bilo je preko 1500.

Inače, da pojasnimo, Wang je izgubio svaki kontakt sa svojom velikom ljubavi kada ga je ostavila, a zatim napustila njihov rodni Nanjing i preselila se u Beijing, pa je silno želeo da joj stavi do znanja da je on sada bogat čovek.

"Samo želim da ti kažem da si možda pogrešila kada si me ostavila", bilo je sve što je napisao u direktnom obraćanju bivšoj i što su mediji preneli. Da li je poruka stigla do devojke, novinari "Beijing Youth Dailyja" nisu saznali.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>