Style

Ljubav & Sex

Novi trend na venčanjima: Mlade i deveruše pokazuju gole guze! (Foto)

Vekovima stara tradicija na venčanjima mogla bi uskoro biti potpuno zamenjena novim trendom, naziva "Bridesmaid's Bum Flashing". Kako će se ovakve fotografije naći u albumu sa venčanja, zaista nemamo odgovor... Evo o čemu se radi.

Novi trend na venčanjima: Mlade i deveruše pokazuju gole guze! (Foto)Popularni selfi koji je preko noći okupirao čitavu planetu i postao glavna tema na društvenim mrežama, pa tako ne postoji nijedna slavna ličnost koja mu je odolela, mogao bi uskoro pasti u drugi plan, ako ga zaseni tek stvoren, pomalo neprikladan trend slikanja, i to na venčanjima.

Naime, radi se o takozvanom "Wedding flashing" načinu fotografisanja, na kojem devojke koje kada izgovore sudbonosno da, zajedno sa kumom i deverušama, samouvereno dižu svoje haljine i pokazuju, verovali ili ne, (gole) guze!Prilično neuobičajeni i pomalo šokirajući način obeležavanja najlepšeg dana i slikanja za uspomenu, složićete se. Ali, nas ipak malo više brine šta ćete reći onima kojima budete pokazivali album sa venčanja?

Autor: B.B.
Foto: Imgur

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>