Lepota

Ljubav

Skinula je 10 kilograma i za samo šest meseci postala svetski top model (Foto)

Srpkinja Aleksandra Anja Sević je za samo šest meseci dospela među najtraženije svetske modele. Tada je imala deset kilograma više nego danas, a dok je živela život obične devojke iz kraja i šetala psa Sremskom Mitrovicom, nije ni pomišljala da će ubrzo koračati svetskim modnim pistama.  

Skinula je 10 kilograma i za samo šest meseci postala svetski top model (Foto)



U januaru ove godine naša poznata manekenka Agneta Azirović bila je u poseti svojim rođacima u Sremskoj Mitrovici i dok je šetala, ugledala je prelepu devojku sa psom. Prišla joj je i pitala je da li želi da se bavi modelingom, našta je Anja zbunjeno odgovorila da bi volela, ali da smatra da nije za to jer je u tom trenutku imala oko 10 kilograma više nego danas.

Uz pomoć Agnete i agencije Crystal Model uspela je da za nepuna dva meseca sa 62 spadne na 52 kilogram. Redovno je i naporno trenirala i konzumirala puno ribe i povrća. Odmah se otisnula u svetske prestonice mode, a do sada je radila revije za Woman's Secret, Roberta Cavallia, naslovnice magazina Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire.



"Imam 22 godine i zaista nikada nisam pomišljala da ću ikada početi da radim kao model, a kamoli da ću postići neke veće uspehe. Sve se desilo jako brzo i neočekivano, smatram da je to sve sudbina. Uspešno završavam treću godinu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, sa desetkom, i čim završim sledeće nedelje još jedan ispit, odlazim u Španiju gde me čekaju novi angažmani", rekla je Anja za "24 sata".


Foto: Facebook/Crystal Model Agency

U međuvremenu, pas kog je Anja imala 12 godina je uginuo pa je oko butine istetovirala njegovu ogrlicu, što joj je postao zaštitni znak među svetskim dizajnerima.


Foto: Facebook/Crystal Model Agency

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook/Crystal Model Agency

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>