Region

Svet

Novak Đoković moli za razumevanje: Jelena i ja želimo privatnost na venčanju

Novak Đoković i Jelena Ristić privode kraju pripreme za venčanje koje će biti održano na Svetom Stefanu 9. i 10. jula, a naš najbolji teniser tom prilikom ističe kako on i njegova izabranica žele maksimalnu privatnost.

Novak Đoković moli za razumevanje: Jelena i ja želimo privatnost na venčanju



Novak Đoković, kao jedna od najslavnijih ličnosti u svetu, razume potrebe medija da informišu o svim detaljima njegovog života, kako poslovnog, tako i privatnog, ali kaže kako je taj događaj, pre svega, intimni i privatni čin dvoje ljudi, te moli medije za razumevanje.

"Iskreno, razumem potrebe medija da izveštavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje, i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo samo za sebe", rekao je Đoković za Novosti.

Drugi teniser sveta redovno prati šta se piše u medijima i navodi kako sva ta popma oko venčanja, nagađanje zvanica, kumova, muzičkih bendova i ostalog, nije po njegovom i ukusu i veruje da većinu stanovništva, u moru sopstvenih problema, to baš i ne interesuje. On i Jelena ne žele da se kriju od javnosti, već imaju za cilj da dan krunisanja njihove ljubavi provedu u miru.

"Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo venčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke. Poštujem i neizmerno sam zahvalan svima koji me godinama bodre i navijaju za mene, koji su mi ulivali dodatnu snagu kroz čitavu karijeru. Nisam želeo da im uskratim priliku da vide kako otvaram novu stranicu života, ali smo izabrali način koji je za nas umeren i kulturan. Kao što sam ja uvek razumeo medije, verujem da će i oni razumeti moju i Jeleninu želju, da naše venčanje ostane intiman čin", kaže Đoković.

Među gostima na venčanju naći će se Noletovi treneri, Marjan Vajda i Boris Beker u društvu lepših polovina, zatim Viktor Troicki, Nenad i Mina Zimonjić, Janko i Biljana Tipsarević, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović i mnogi drugi.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Twitter/Jelena Ristic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>