Svet

Region

Novak Đoković u četvrtfinalu Vimbldona! (Video)

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona nakon još jedne i više nego ubedljive pobede nad francuskim teniserom Žoa Vilfridom Congom, rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 7:6.

Novak Đoković u četvrtfinalu Vimbldona! (Video)


 
Novak Đoković: Rame je sada dobro, moram da naučim kako se baca loptica i pada na tlo! (Video)
Nakon samo nešto manje od dva sata igre, Novak Đoković je pobedio Congu i plasirao se u četvrtfinale grend slem turnira u Londonu, a posle prikazane igre večeras, verujemo da će Nole uspeti i da dođe do same završnice takmičenja.

Prvi set Novak je dobio rezultatom 6:4 i na taj nači stavio do znanja Francuzu da mu neće biti lako. Sjajnom igrom i mentalnom snagom, Nole je i drugi set dobio relativno brzo rezultatom, rezultatom 6:4.

Treći ser bio je malo napetiji, ali je Nole u tajbrejku trećeg seta uspeo da pobedi Congu i obezbedi sebi prolaz dalje. Conga od samog starta meča nije imao mnogo prilika da ugrozi Noleta, dok je naš najbolji teniser svoje šanse odmah iskoristio i lagano priveo meč kraju u svoju korist. Novak Đoković naredni meč igra u sredu protiv Marina Čilića iz Hrvatske.

"Dobro se osećam, imao sam dva dana odmora, lepo sam se oporavio posle teških mečeva prve nedelje. Zaista je dobro dobiti u tri seta takvog igrača kao što je Conga", rekao je Đoković nakon završenog meča u Londonu i dodao: "Čilić se dokazuje, popravio je servis, to mu je veliko oružje na ovoj podlozi. Zna kako da igra na travi, nema šta da izgubi i radujem se takvom meču", zaključio je naš teniser.



Autor: J.B.
Foto:Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>