Region

Svet

Vlada Vuksanović: Nataša Bekvalac je moja prošlost, nastavio sam dalje!

Vlada Vuksanović i Nataša Bekvalac pre nekoliko meseci definitivno su raskinuli svoju dvogodišnju vezu, a mladi maneken tek sada, je progovorio o svom privatnom životu i planovima koji ga očekuju u budućnosti.

Vlada Vuksanović: Nataša Bekvalac je moja prošlost, nastavio sam dalje!


 
Nakon raskida sa Natašom, Vlada je dobio ulogu u dve domaće serije koje će od jeseni početi sa emitovanjem,  "Žene sa Dedinja" i "E.R."

"Tu se svakako ne može govoriti o glumi, u klasičnom smislu, već samo o angažovanju trenutno popularnog lica za koga se smatra da može doprineti popularnosti serije. Uradio sam najbolje što sam mogao, ono što se od mene očekivalo. Koliko je to dobro, proceniće drugi", rekao je Vlada i dodao da njegova karijera manekena nije stagnirala zbog veze sa Natašom:

"U toj karijeri u našoj zemlji, dostigao sam vrhunac obzirom da nikada nisam prihvatao angažman u inostranstvu. Ljubav inače svakoga čini lepšim, a u manekenstvu je upravo ta činjenica najznačajnija", rekao je maneken, kome ne smeta što ga u mediju nazivaju "bivšim dečkom Nataše Bekvalac".

"To više govori o inventivnosti onih koji pišu, nego o meni. Razumem da veze između manekena, sportista i pevačica pobuđuju interesovanje medija. Za mene, ljubavi koje su prošle predstavljaju samo deliće nečijih biografija. Razvoj je uvek ići napred. Trudim se da iz prošlosti izvučem samo najbolje, ali u njoj ne živim. Sledeći svoja uverenja, idem dalje".

Maneken ne smatra sebe kao neku poznatu ličnost. On živi na isti način kao i pre javnog pojavljivanja. "Međutim, ponekad primetim da ljudi obraćaju pažnju na mene, što ume da me iznenadi. Ali činjenica da me znaju omogućila mi je mnoge lepe susrete, pa i priliku da ponekad pomognem drugima", kaže Vlada.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Vladimir Vlada Vuksanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>