Region

Svet

Region

Ceca Ražnatović i deca glavni aduti u filmu Zona Zamfirova 2!

Svetlana Ceca Ražnatović učestvovaće sa decom, Anastasijom i Veljkom, na realizaciji novog nastavka filma "Zona Zamfirova", čije snimanje počinje za desetak dana na Vlasini. Folk zvezda će biti glavni adut ovog projekta.

Ceca Ražnatović i deca glavni aduti u filmu Zona Zamfirova 2!



Ceca Ražnatović će, saznaje Kurir, otpevati naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića "Zona Zamfirova 2", dok bi njena deca Veljko i Anastasija trebalo da zaigraju epizodne uloge.

Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici. Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

"Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu, jer je otpevala numere u ostvarenju "Nečista krv", gde je zablistala kao Koštana", rekao je Kurirov izvor i dodao: "Radivojević želi da u "Zoni 2" angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice".

"Kompletna glumačka ekipa biće poznata 12. jula, kada na Vlasini počinje snimanje filma. Ko će igrati Zonu i ostale uloge, otkrićemo za nekoliko dana", rekao je Kuriru Jug Radivojević.

Film "Zona Zamfirova" snimljen je pre dvanaest godina u režiji Zdravka Šotre, a u našim bioskopima ga je videlo 1.200.000 ljudi. Nastavak će biti ekranizovan po romanu "Zona, šta je bilo posle", koji je objavila Dušica Milanović Marika pod pseudonimom Stevana Sremca. U filmu i seriji od dvanaest epizoda pojaviće se Milan Lane Gutović, Milena Vasić, Igor Đorđević, Radmila Živković i drugi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija Instagram/svetlana ceca raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>