Region

Svet

Region

Snima se još jedna serija po romanu Mir Jam

Prva klapa nove serije po romanu Mir Jam "To je bilo jedne noći na Jadranu" pašće sredinom avgusta. Radni naziv serije koju će režirati Ivan Stefanović je "Jedne letnje noći", a glavne uloge biće poverene mladim, neafirmisanim glumcima.

Snima se još jedna serija po romanu Mir Jam



"Posle "Samca u braku", nisam planirao da više radimo serije po delima Mir Jam, ali takve melodrame naša publika voli i one imaju veliku gledanost. "Jedne letnje noći" biće uzbudljiva priča koju ćemo snimati u Beogradu, na Crnogorskom primorju, ali i u Veneciji", otkriva za "Blic" Zoran Janković, prvi čovek "Košutnjak filma".

Glumci za ovu seriju koju će publika imati priliku da gleda na Prvoj TV, još nisu odabrani. Za sada se samo zna da Miloš Biković i Brankica Sebastijanović neće igrati na ovom projektu.

"Na kastingu je bilo više od 150 glumaca. Šansu ćemo dati mladim ljudima", naglašava Janković, a na pitanje da li će glavne role ponovo tumačiti Miloš Biković i Brankica Sebastijanović, odgovara: "Imamo mnogo darovitih glumaca, ali i onih koji još nisu afirmisani. Ovog puta njima ćemo pružiti šansu".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>