Region

Svet

Mirza Selimović, pobednik šoua Zvezde Granda 2014: Bio sam pokraden!

Mirza Selimović, pobednik Zvezda Granda, osme sezone, uskoro će publici predstaviti svoj prvi singl, a ceo album u izdanju Grand produkcije nosiće pop zvuk. Talentovani mladić kojeg porede sa Čolom, već se jednom takmičio na prestižnom festivalu i nepravedno zauzeo drugo mesto, jer je bio pokraden.

Mirza Selimović, pobednik šoua Zvezde Granda 2014: Bio sam pokraden!



21-godišnji Mirza Selimović iz Srebrenika koji je u finalu osvojio preko 130.000 glasova publike, čime je stao na tron pobednika, nije želeo da otkrije ima li devojku niti sa kim će deliti novi stambeni prostor, ali kaže da su svi dobrodošli da mu pomognu pri molerskim radovima.

 
Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović - Ostvario sam svoj dečački san! (Foto)
"Za sada ću ostaviti za sebe to da li imam devojku, a ostale mogu da pozovem da dođu u novi stan, makar da mi pomognu oko moleraja. Ima tu sada mnogo posla, jer prvo treba okrečiti stan u koji ulaziš", kaže pobednik ovogodišnjeg serijala, koji je pre već učestvovao na jednom bosanskom festivalu, na kom je zbog "pokradenih glasova" zauzeo drugo mesto.

 
Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović! (Video)
"Tada su mi pokrali glasove, ali nisam sada bio skeptičan da se prijavim za Zvezde Granda, jer je ovo mnogo ozbiljnija produkcija od svih. Kada sam pre tri godine bio pokraden, to mi je bila velika škola i zato sam mnogo lakše prošao kroz sve ovo. Znao sam da će biti regularno, ali se nisam nadao pobedi, hteo sam samo sebi da dokažem dokle mogu da doguram", otkrio je pobednik koji nije baš oduševljen što ga porede sa legendarnim Zdravkom Čolićem.

"Čolu sam upoznao pre dve godine u Tuzli, i to je veliki pevač i veliki gospodin, ali ne želim da budem ni u čijoj senci. Smeta mi to poređenje, jer imam neki svoj izraz i ne želim da budem kopija", istakao je Mirza koji se opredelio za snimanje pop albuma. "To je moje opredeljenje i mislim da će ga "Grandova" publika prihvatiti, bez obzira što neće biti narodna muzika. Ako je nešto kvaliteno, a u isto vreme i komercijalno, to prolazi. Već sam snimio pesmu "Sto kafana", koju će publika uskoro čuti."

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>