Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 osmina finala: Sraman potez člana reprezentacije Brazila!

Osminu finala Svetskog prvenstva u fudbalu, otvorila je selekcija domaćina utakmicom protiv Čilea, a sraman potez direktora fudbalske reprezentacije Brazila, bacila je senku na uspeh koji je njegova ekipa postigla, plasmanom u četvrtfinale.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 osmina finala: Sraman potez člana reprezentacije Brazila!


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 osmina finala: Džejms Rodriges najbolji igrač Mundijala? (Video)
Naime, tokom poluvremena Rodrigo Pavia, udario je u tunelu čileanskog igrača Maurisija Pinilju. FIFA je potvrdila, da je nakon prvih 45. minuta utakmice došlo do incidenta i da se razmatra mogućnost kažnjavanja Paive. Ovakav potez bacio je u senku, prolaz brazilske reprezentacije u četvrtfinale Mundijala.

"Možemo da potvrdimo da se incident u poluvremenu utakmice dogodio i da naša disciplinska komisija trenutno analizira ceo slučaj", izjavio je PR menadžer FIFE

Generalni direktor reprezentacije Brazila, priznaje, da je udario čileanskog igrača, ali da se na takav potez odlučio, isključivo u samoodbrani. Pojedini mediji, preneli su informaciju, da je Pavia udario šamar Pinilju, dok jedan član čileanske reprezentacije tvrdi kako je FIFA-ina kamera zabeležila incident.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>