Region

Svet

Saradnici optužili Daru Bubamaru da im duguje pare?! (Foto)

Pevačica Dara Bubamara platilapotrošila je više od 8.000 evra za letovanje u Turskoj, iako i dalje duguje novac saradnicima koju su radili na njenom poslednjem albumu "Pusti tu priču".

Saradnici optužili Daru Bubamaru da im duguje pare?! (Foto)



Pevačica jerovela 10 dana u jednom luksuznom hotelu u Antaliji sa suprugom Milanom Kesićem i sinom Konstantinom, ne mareći što već godinu dana izbegava da isplati skoro 15.000 evra tekstopiscu Marini Tucaković i kompozitorima Damiru Handanoviću i Bojanu Vasiću.
 
Daru Bubamaru umesto muža sačekao brat na aerodromu!
"Damir je morao da prekine svaki kontakt s njom jer nije izmirila svoje obaveze prema njemu. Marina je takođe bila dobra prijateljica s Darom Bubamarom sve dok je ona nije prevarila za pare", rekao je izvor i dodaje da pevačica nema nameru da u skorije vreme vrati novac jer su joj bitnije bunde, automobili, cipele, tašne i putovanja.

"Bubamara je zadnjicom zatvorila vrata kod svojih saradnika. Najviše ih nervira to što troši ogromne sume na stvari koje nisu toliko hitne i time se još hvali u medijima", rekao je izvor blizak muzičarima.



Bojan Vasić potvrdio je navode izvora i nije štedeo reči kada je pevačica u pitanju.

"Da, Dara duguje pare za pesme Damiru, Marini i meni. Ne sarađujemo otkako smo joj završili poslednji album i to je to. Stvarno ne bih više ništa dodao, niti bih pričao na tu temu", zaključio je Vasić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija, Facebook/Dara Bubamara

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>