Region

Svet

Željko Joksimović: Dolazak Koste nam je ulepšao i obogatio život!

Željko Joksimović polako se sprema da zajedno sa svojom suprugom Jovanom i sinom Kostom, otputuje na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.

Željko Joksimović: Dolazak Koste nam je ulepšao i obogatio život!


 
Željko Joksimović održao spektakularan koncert u Skoplju! (Foto)
"Dolazak Koste u naš život je samo ulepšao i obogatio našu svakodnevicu. Radujemo se odlasku na more, ali ovoga puta to neće biti Grčka, kao do sada, već Jadran. Zbog Koste, odlučili smo se za nešto mirniju varijantu. Jovana i ja smo srećni roditelji i organizovali smo se onako kako to svima odgovara. Trudim se da budem dobar otac i suprug i nadam se da mi to polazi za rukom. U životu ništa nije teško kada radite ono što volite i kada dobijate povrtatnu emociju", ističe Željko.

Iskren, ali odmeren u razgovoru za medije, koji jedino rado vodi na poslovne teme, Željko Joksimović kaže da je izuzetno ponosan na prošlonedeljni koncert u "Narodnoj areni Filip II", jer je njime oborio lični rekord i rekorde svojih kolega.

"Još uvek proživljavam jake utiske i emocije koji se pamte ceo život, jer je nastup u Skoplju kruna moje dosadašnje karijere, i on će u istoriji Makedonije ostati upamćen kao najveći koncert svih vremena. Makedonci i ja definitivno imamo isti ukus, a uzajamno se mnogo poštujemo i volimo. Još prizivam u sećanje veličanstven prizor, gde više od 60.000 nasmejanih i srećnih ljudi zbog moje muzike stoji zajedno sa mnom i mojim bendom", opisuje Željko svoj doživljaj.

Kantautor priznaje da uvek ima tremu pred nastup. Ovoga puta, Makedonci su ga razoružali već na početku koncerta, a ovacijama su pozdravili njegovog učenika Danijela Kajmakoskog i goste - Brenu, Boru Čorbu, Željka Samardžića, Gara i braću Tevtijan, što uvećava njegovu sreću.

"Uvek pred nastup se pitam se da li ćemo publika i ja pronaći onu zajedničku pravu nit i da susret svima ostane u lepom sećanju. Pored mojih veličanstvenih gostiju, radost su mi dolaskom priuštili i brojni prijatelji kojima sam na tome veoma zahvalan, i zbog toga sam veoma srećan čovek. Neki od njih su me iznenadili tako da je žurka posle koncerta bila posebna priča ove makedonske sage", završava priču Joksimović.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>