Region

Svet

Novak Đoković: Rame je sada dobro, moram da naučim kako se baca loptica i pada na tlo! (Video)

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, ali je tokom meča sa Žilom Simonom, nezgodno pao i iščašio rame. Iako su se svi uplašili, da je povreda ozbiljna, naš najbolji teniser kaže da je spreman za meč sa Congom.

Novak Đoković: Rame je sada dobro, moram da naučim kako se baca loptica i pada na tlo! (Video)


 
Novak Đoković i Jelena Ristić otkrili detalje venčanja!
Nakon povrede zgloba, koja mu je zadala ozbiljne probleme, Novak Đoković nezgodno je pao tokom meča u trećem kolu Vimbldona, ali na sreću nije reč o nikakvoj ozbiljnijoj povredi, tako da je naš teniser spreman, da u ponedeljak da svoj maksimum u duelu sa Žo Vilfridom Congom.

"Pokušao sam da se oslonim na levu ruku tokom pada, što je dosta uticalo na rame. Kada sam ustao, osetio sam da je nešto kvrcnulo. Uplašio sam se da nije u pitanju dislokacija ramena, ili nešto sa tetivom. Srećom, nije napravljena šteta koja će dovesti do ozbiljnog problema. Išao sam na ultrazvuk, bio kod lekara i sve izgleda dobro", izjavio je Novak nakon meča i dodao:

"Bio je to opasan pad. Razgovarao sam sa Borisom Bekerom posle. Jasno je da ćemo morati da radimo na tim mojim skokovima za lopticama po terenu, da učimo kako se pravilno baca, i pada na tlo. Nisam mnogo vešt u tome", zaključio je naš najbolji teniser, prenose novosti.ha.rs.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>