Region

Svet

Zvezde Granda: Pobednik je vaš favorit? Vi odlučujete o sudbini finalista!

Pobednik Zvezde Granda 2014 uskoro će biti izabran od osam superfinalista, koji nestrpljivo čekaju da se još jednom predstave publici i žiriju. Glavna nagrada - stan u Beogradu pripašće nekome od njih, a gledaoci će i u ovoj sezoni odlučiti kome.

Zvezde Granda: Pobednik je vaš favorit? Vi odlučujete o sudbini finalista!



Osma sezona popularnog takmičenja u organizaciji muzičke kuće Grand produkcije privedena je kraju. Veliko finale počinje u 21 sat, a osim nastupa talentovanih mladih ljudi koji su zasluženo stigli do samog vrha, publiku u studiju i gledaoce kraj malih ekrana očekuju brojna iznenađenja.
 
Finale Zvezde Granda 2014 pratite na Svet Plusu! Sve spremno za spektakl!
Sedam muških kandidata i samo jedna kandidatkinja staće večeras na binu u Pinkovom studiju u Šimanovcima, a gledaoci će u ovoj spektakularnoj noći biti žiri i imati tešku odluku. Podsetimo, do samog vrha stigli su: Ljubomir Perućica (24), Predrag Bošnjak (23), Marko Gačić (18), Mirza Selimović (23), Bakir Turković (20), Miloš Vujanović (21), Ajša Kapetanović (14), Mustafa Omerika (28).

Ko će se od njih plasirati u top pet, a zatim osvojiti treće, drugo i konačno - prvo mesto osmog serijala šoua Zvezde Granda, izveštavaćemo vas iz minuta u minut na našem sajtu Svet Plus. Hoće li to biti baš vaš favorit?

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda - Zvanična stranica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>