Ljubav

Style

Kristina Kovač dirljivom pričom o ljubavi prema Danijelu rasplakala mnoge...

Mnoge je Kristina Kovač do suza ganula iskrenom pričom o ljubavi prema Danijelu Brakusu, sa kojim je u vezi već pet godina. "Volim ga toliko da nemam hrabrosti da pomislim da rak limfnih žlezda može da mu se vrati", samo je jedan deo kantautorkinog do srži iskrenog posta.

Kristina Kovač dirljivom pričom o ljubavi prema Danijelu rasplakala mnoge...



"Volim ga toliko da mi često bude žao što sam ovako matora i izakana, što sam najslađe, najbolje, najdraže i najmaštovitije od sebe već potrošila pre nego što me je pronašao ili što sam ga pronašla", počela je svoju životnu priču Kristina.

"Volim ga toliko da i dalje maštam o tome da mu rodim bebu. Punim 40 za 3 meseca. Volim ga toliko da, sve ovako hipohondrična, za ovih 5 godina nijednom nisam imala hrabrosti da za ozbiljno pomislim da rak limfnih žlezda može da mu se vrati. Volim ga toliko da sam ga naterala da obeća da će me, ako umre prvi, progoniti kao duh dok mu se ne pridružim. A u stvari ga volim toliko da se nadam da ću otići prva", ovim je rečima Kristina mnogima zasuzila oči, a ostatak možete pročitati na njenoj stranici.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Kristina Kovac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>