Region

Svet

Jelena Rozga na udaru fanova: Bila je previše gola i kopirala je Bijonse?! (Video)

Jelena Rozga imala je provokativan nastup na ovogodišnjoj dodeli diskografske nagrade Porin, muzičkoj manifestaciji na kojoj je pesma "Nirvana" bila nominovana za Hit godine. Oskudno odevena izazvala je različite komentare, a fanovi su joj najviše zamerili na minimalnoj garderobi.

Jelena Rozga na udaru fanova: Bila je previše gola i kopirala je Bijonse?! (Video)


 
Jelena Rozga najbolja izvođačica, još jednom dokazala zvezdani status (Foto)
Lepa Jelena nastupila je u žutom izazovnom kostimu koji je više otkrivao nego pokrivao njenu savršenu figuru, a mnogi su nastup i stajling poredili sa slavnom Bijonse. Ipak, nisu svi pohvalili popularnu Splićanku, a među komentarima na njenoj stranici na Fejsbuku fanovi su bili mišljenja da je pevačica preterala sa razgolićenošću, te da nema potrebe da ih na taj način zadivljuje jer ima odlične vokalne sposobnosti.

 
Jelena Rozga pleni i stasom i glasom - od čednosti do seksipila (Foto)
Istina je da Jelena Rozga u poslednje vreme igra na kartu seksipila i viđamo je u sve oskudnijoj garderobi, a po mnogima je između nje i Severine večita trka. Međutim, nama se čini da 36-godišnja Jelena i te kako ima šta da pokaže i da muškarci neprestano uživaju u njenoj pojavi i savršenom stasu, bila ona zakopčana do grla ili obnažena.

Pogledajte kako je izgledao nastup na Porinu:

 
Autor: B.B.
Foto: Facebook/Jelena Rozga

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>