Svet

Region

Pipa Midlton konačno progovorila o svom odnosu sa Kejt

Pipa Midlton prvi put je nakon venčanja svoje najstarije sestre Kejt, progovorila o njihovom odnosu, oko koga se podigla velika prašina u medijima. Iako se pisalo da njih dve i nisu toliko bliske, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža demantovala je ovakve spekulacije.

Pipa Midlton konačno progovorila o svom odnosu sa Kejt


 
Pipa Midlton se verila: Broker Niko Džekson zaprosio je u Indiji! (Foto)
Otkako se na venčanju svoje sestre Kejt, Pipa pojavila u beloj haljini koja je istakla njenu pozadinu, krenuli su medijski natpisi, kako njih dve nisuu najboljim odnosima. Ipak, Pipa je u jednom televizijskom intervjuu, demantovala ovakve navode i dodala kako je njihov odnos ostao netaknut.

"Ona je pod velikim pritiskom javnosti, ali dosta vremena provodimo zajedno i radimo sve kao porodica. Mislim da je to ključno za sve nas, da smo bliski kao familija i da možemo da imamo normalan odnos jedni sa drugima. To nas, na neki način, drži bliže zemlji", rekla je Pipa i dodala da svoju najstarijiu sestru može da pozove kad god to poželi:

"Imamo vrlo normalan, sestrinski odnos. Vrlo smo bliske. Podržavamo se i dajemo mišljenja jedna o drugoj", zaključila je mlađa sestra Kejt Midlton.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>