Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzanovo samoubistvo stvara dodatne probleme Boranu i Sili! (Foto)

Berzan otkriva Boranu da mu je Zehlija napisala pismo u kome mu govori kako ga nikada nije volela i da nikada neće ni uspeti da ga zavoli. Kaže kako ga je sve to jako rastužilo i da  je to osećaj, koji nikako neće moći da potisne.

Serija Sila večeras: Berzanovo samoubistvo stvara dodatne probleme Boranu i Sili! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Dilaver se budi iz kome! Berzan otkriva Boranu gde se Bedirhan nalazi! (Foto)
Kaje se zbog svega što je učinio. Otkriva mu i kako mu je sin na bezbednom i da ga je sklonio od Esme. Priseća se dana, kada su njih dvojica bili nerazdvojni i žao mu je što je sve ovako ispalo. Vadi pištolj i puca sebi u glavu. Berzanovo samoubistvo kod svakoga je izazvalo drugačije osećanje. Neki su tužni, neki su doživeli kao olakšanje, dok kod Borana i Sile njegova smrt izaziva potpuno drugačiju bol.

Esma Bedirhana odvodi u jednu napuštenu kuću, kako bi mogla da ga odgaja kao svog sina koga je izgubila sa Džianom. Boran zove silu i obećava joj da će uskoro držati Bedirhana u narućju.



Boran dolazi nekoliko trenutaka nakon što je Esma sa njegovim sinom pobegla, Sila ga zove sva uzbuđena, nadajući se da je uspeo da pronađe Bedirhana. Očajni Boran saopštava joj, kako je Esma ponovo otela njihovog sina i da im se izgubio svaki trag...

Dok Sila i Boran razmišljaju kako da pronađu sina, Firuz aga dobija srčani napad. Dželil shvata da je prevaren za pare i da ne postoji osoba pod tim imenom, kome je dao novac. Kesver, Sili daje amajliju, kako bi joj donela sreću u pronalaženju sina....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>