Region

Svet

Otkazan Humanitarni koncert Seke Aleksić u Nišu - Opština poništila odobreno rešenje! (Foto)

Humanitarni koncert Seke Aleksić koji je trebalo da se održi 3. jula u Nišu otkazan je, jer je gradska opština, iz još uvek nepoznatih razloga, poništila odobreno rešenje koje su izdali pre nekoliko nedelja.

Otkazan Humanitarni koncert Seke Aleksić u Nišu -  Opština poništila odobreno rešenje! (Foto)


 
Seka Aleksić vas motiviše na vežbanje i savetuje kako do top forme ovoga leta (Video)
Iako je kraljica estrade želela da održi koncert na kome bi se prikupila sredstva za najugroženije, opština Niš je iz za sada ne shvatljivih razloga, otkazala nastup uz obrazloženje da oni imaju svoje razloge.

"Dragi moji, Humanitarni koncert koji je zakazan za 3.07.2014. u Nišu je otkazan jer opština ima svoje razloge koje vam ja dokumentujem! Prvo smo dobili rešenje da koncert može da se održi, nakon nekoliko nedelja da ipak ne može! Lično nisam navikla ovako da sarađujem, žao mi je što sam imala najbolje namere a to je da se pomogne ljudima kojima je pomoć neophodna... Zašto je odobreno rešenje pa poništeno morate pitati u opštini u Nišu! Družicemo se istim povodom u nekom drugom gradu u Srbiji. Hvala organizatoru na angažovanju!", napisala je Seka uz priložena rešenja o organizovanju i otkazivanju konecrta.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic  

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>