Ostalo

Sme�no

Žvakanje žvake vas čini zanimljivijom i boljom osobom? (Video)

Argentinski proizvođač žvakaće gume Beldent imao je za cilj da dokaže da, ukoliko žvaćete žvaku, nećete ostaviti negativan utisak - iako su vas roditelji od malih nogu uveravali u suprotno. Naprotiv, možete delovati kao neko ko ima puno prijatelja, sjajan seksualni život i odlično prolazi na svim poljima.

Žvakanje žvake vas čini zanimljivijom i boljom osobom? (Video)



Beldent je osmislio kreativni eksperiment u Muzeju savremene umetnosti u Buenos Ajresu, u kom je učestvovalo nekoliko parova identičnih blizanaca; u istoj odeći, sa istim frizurama i šminkom, a razlikovali su se samo u jednoj stvari - jedan je žvakao žvakaću gumu, drugi je sedeo ozbiljnog lica.

Posetioci su sedeli ispred blizanaca, pri čemu su im postavljana razna pitanja, poput: Ko je uvek rado viđen u društvu? Ko ima bogatiji seksualni život? Ko bi vam pre dao otkaz, a ko progledao kroz prste kod nepravilnog parkiranja?... Od 481 ispitanika, koliko ih je učestvovalo u ovom zanimljivom eksperimentu, 73 odsto je favorizovalo blizance koji su žvakali žvaku, doživljavajući ih kao mnogo bolje osobe.

Ipak, nemojte se stopostotno osloniti na rezultat ovog eksperimenta pa na razgovor za posao bolje krenite bez žvake. Ali, zato, na prvom sastanku - obavezno je imajte u ustima!

Pogledajte video:



Autor: B.B.
Foto: Screenshot/Creativity

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>