Svet

Region

Mihael Šumaher u bolnici bio pod lažnim imenom

Mihael Šumaher koji se 16. juna posle šest meseci probudio iz veštačke kome, tokom lečenja u bolnici u francuskom Grenoblu, bio je zavedem pod drugim imenom, Žeremi Martin.

Mihael Šumaher u bolnici bio pod lažnim imenom


 
Drama u porodici Mihaela Šumahera, ukraden zdravstveni karton legendarnog vozača Formule 1!
Nakon što je zdravstveni karton sedmostrukog vozača u Formuli 1 ukraden iz bolnice, počeli su da se pojavljuju i novi detalji. Lopovi koji su ukrali privatne podatke Mihaela Šumahera, a nemačkim medijima su nudili da ih prodaju za 60.000 švajcarskih franaka, prenosi nemački Blick.

Iako se traga za počinocima, Francuska policija još uvek pokušava da otkrije, da li je Šumijev zdravstveni karton ukrao neko od zaposlenih radnika ili je bio čist hakerski napad. Takođe, otkriveno je i da, Mihael tokom lečenja nije bio zaveden pod svojim pravim imenom, već da su ga upisali kao Žeramija Martina.

Porodica i PR menadžerka proslavljenog vozača, najavile su tužbu, protiv svakoga ko u javnost iznese, bilo kakav podatak iz Mihaelovog kartona. Šumaher je 17. juna prebačen na rehablitaciju u bolnicu u Lozani, koja se nalazi blizu porodičnog doma slavnog vozača.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>