Region

Svet

Region

Stevan Anđelković izbegao vešanje a Milica Todorović zamalo slomila vrat

Kusturicina opera "Dom za vešanje" koja je prvi put održana 2008. godine u pariskoj "Olimpiji", i koja  je zabeležila  pozitivne kritike, biće prikazivana domaćoj publici od 10. do 15. novembra u Sava Centru.

Stevan Anđelković izbegao vešanje a Milica Todorović zamalo slomila vratKako se glavni akteri ove opere, Stevan Anđelković (Perhan) i Milica Todorović (Azra), prisećaju, prilikom izvođenja ove Opere bilo je problema ali ih to nije omelo pa su predstavu priveli kraju.

Naime, te 2008. godine, Stevan u se u jednoj sceni umalo obesio jer su mu statisti spustili pravu a ne lažnu omču.

Milicu je, sa druge strane, dok je izvodila pesmu "Đurđevdan", zasula puna kofa, ali ne vode već pirinča, pa je pesmu jedva otpevala do kraja. Sem toga, dugački veo koji nosi mlada Azra joj se zakačio za scenografiju što joj zamalo nije slomilo vrat.

Na nama ostaje da se nadamo da Perhan i Azra neće imati sličnih problema prilikom ovogodišnjeg izvođenja opere, kao i da će ljudi koji rade na scenografiji obratiti pažnju da se greške od pre dve godine ne ponove, kako se Perhan i Azra ne bi našli u situaciji u kojoj je nemoguće improvizovati.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>