Region

Svet

Bora Đorđević spreman za novi brak - zaprosio devojku na Maldivima!

Bora Đorđević, pre nešto više od dva meseca razveo se od supruge Aleksandre, a sada je već spreman za novi brak. Naime, proslavljeni roker, zaprosio je svoju devojku tokom odmora na Maldivima.

Bora Đorđević spreman za novi brak - zaprosio devojku na Maldivima!


 
Bora Đorđević se zbog devojke odrekao kladionice!
Frontmen grupe "Riblja čorba" ne krije da je veoma zaljubljen u svoju novu izabranicu, te je odlučio da tokom odmora na Maldivima zaprosi svoju 22 godine mlađu devojku.

"Sebi sam rekao da nisam još za bacanje! Odlično smo se zabavili na Maldivima. Bio sam tamo sa mladom verenicom i zaista sam uživao. Imali smo bazen u blizini bungalova, ali ja sam se kupao u okeanu. Volim da fotografišem, pa možete da vidite koliko je tamo lepo", rekao je Bora i dodao:

"Bungalovi su skuplji, dnevno koštaju dvesta evra, pa tamo nisam bio, ali sasvim sam zadovoljan apartmanom na obali. Bili smo smešteni na jednom od 1.200 ostrvaca koje zapravo čine arhipelag Maldivi. Do glavnog grada Male leti se hidrogliserom i to je posebna atrakcija", zaključio je pevač i dodao da su se on i njegova verenica odlično zabavili na Maldivima.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Bora Djordjevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>