Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić otkrili detalje venčanja!

Novaka Đokovića i Jelene Ristić detalje oko venčanja strogo čuvaju u tajnosti, čak su i svoje goste zamolili da ne pričaju o svadbi, ali nešto je ipak uspelo da izađe u javnost.

Novak Đoković i Jelena Ristić otkrili detalje venčanja!


 
Novak Đoković i Jelena Ristić: Najlepše reči za najlepšu ženu na svetu (Foto)
Venčanje Novaka i Jelene zakazano je za 9. jul, a crkveno venčanje održati će se sutradan u Crkvi Sv. Stefana, na najuzvišenijem delu poluostrva. Goste će zabavljati "Femili bend“ i Bane Belajev. Đokovići gaje kult porodice, tako da se ime ovog benda, koji su i ranije angažovali na slavljima, potpuno uklapa.
 
"U Grčkoj sam trenutno i vraćam se u subotu, pa možemo tada da se čujemo. Kad dođem, sve ću znati",  izjavio je Belajev, koji nije želeo da otkriva da li će svirati na svadbi našeg proslavljenog tenisera.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića i da mu je omiljena pesma "Kafana je moja sudbina“, pa će se ona sigurno naći na repertoaru za svadbu.

Na venčanju se ne očekuju zvanice iz svetskog džet-seta, a jedan broj gostiju direktno sa svadbe ide sa Đokovićima na finale Mundijala u Brazilu. Bilo je planirano da i Nole putuje u Rio sa prijateljima, ocem i braćom, ali zbog Jelenine trudnoće od toga je odustao i ostaće uz suprugu.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>