Region

Svet

Sandra Obradović ima novog dečka?

Sandra Obradović, tek što je nedavno raskinula veridbu sa Sašom Nedeljkovićem, sada je navodno otpočela tajnu romansu sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Sandra Obradović ima novog dečka?


 
Sandra Obradović uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju!
Atraktivna manekenka je već dve nedelje na proputovanju s novim dečkom, pa su, iako svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, viđeni kako uživaju u njegovom luksuznom hotelu u Poreču, a zatim kako se kockaju u kazinu u Pragu koji je takođe u njegovom vlasništvu.

"Posle raskida veridbe sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem, Sandra je neko vreme bila sama, a onda je preko bliske prijateljice upoznala Ćazima, koji joj se odmah svideo. Budući da ona voli starije, a on poznate ličnosti, nije im trebalo dugo da stupe u romansu, pa su ubrzo završili u Poreču, u njegovom hotelu, u kojem su se odmarali nekoliko dana", kaže izvor i dodaje:

"Posle toga su otputovali u Prag, gde su se kockali u njegovom kazinu, a Sandra se, slučajno ili namerno, odala fotografijom na Fejsbuku na kojoj drži šibice sa znakom Ćazimovog lokala. Posle Češke, novopečeni par obreo se u Beču, gde su prošle srede viđeni u jednom klubu gde je nastupao Aca Lukas", rekao je izvor, koji kaže da je Ćazim Sandri u Beču sada iznajmio stan, u kojem boravi s drugaricom.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>