Region

Svet

Stiven Sigal u društvu lepotica lumpovao na Fristajleru! (Foto)

Holivudski mega star Stiven Sigal je nakon uspešnog koncerta sa svojim bluz bendom slavio na prestoničkom "Fristajler“. Slavni glumac dao je sebi oduška u pravom smislu te reči, pa je na žurki koja je za njega organizovana na popularnom prestoničkom splavu, uživao do jutra.

Stiven Sigal u društvu lepotica lumpovao na Fristajleru! (Foto)



Glavni junak mnogih holivudskih akcionih hitova u klub je ušao sat vremena iza ponoći u društvu muzičara svog bluz benda, a u separeu koji je bio rezervisan za glumca, pridružilo mu se i više devojaka od kojih se ni u jednom momentu nije odvajao.



Na stolu su se na svakih nekoliko minuta smenjivale boce Dom Perinjona a vidno raspoložena ekipa, ponesena sjajnom atmosferom skakala je po separeu, kaže naš sagovornik koji se našao na licu mesta. Sigal nije znao kojoj od devojaka da se posveti, pa je sa nekima samo ćaskao, a neke od prisutnih pripadnica lepšeg pola zaigrale su i praljavi ples sa holivudskom zvezdom. Iako vidno umoran, Sigal nije želeo da napusti žurku do šest časova ujutru, kada se uputio u hotel, i to u ženskom društvu.



Sigal je iz bujuka devojaka u jednom momentu povukao prema sebi mlađanu pop pevačicu Natašu Šaviju koja je završila u njegovom krilu. Glumac je momentalno "krenuo u akciju", a ruku je zadržao na zadnjici mlade pevačice.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>