Region

Svet

Dirljiv susret Ivane Stamenković Sindi i ćerke Petre nakon dve nedelje (Foto)

Ivana Stamenković Sindi konačno je posle dve nedelje uspela da vidi svoju četvorogodišnju ćerkicu Petru na dva sata, koju joj je sud oduzeo i dodelio ocu Nikoli Pavloviću.

Dirljiv susret Ivane Stamenković Sindi i ćerke Petre nakon dve nedelje (Foto)


 
Ivana Stamenković Sindi: Srce mi se cepa zbog Petrinih reči
Prema odluci suda, Ivana ćerku može da viđa utorkom i četvrtkom od 16 do 18 časova. Sindi je sa sestrom Nevenom Adžemović došla ispred zgrade bivšeg muža na Novom Beogradu, kako bi konačno poljubila svoju mezimicu.

Manekenka je bivšeg supruga obavestila da se nalazi ispred zgrade, ali on za to nije mario. Ostavio ju je da čeka, i deset minuta pre satnice koju je odredio sud, malenu Petru je doveo kod majke. Dok nije upriličen susret, Sindi je nepomično sedela na klupi, palila cigaretu za cigaretom i stalno gledala ka ulazu u zgradu u nadi da će joj bivši muž dovesti dete ranije.


Foto: Damir Dervišagić

Kada se devojčica pojavila i videla majku, otrgla se iz očevih ruku i poletela Ivani u zagrljaj. Dok su jedna drugu grlile i ljubile, Nikola je besno prigovarao bivšoj supruzi zbog okupljenih novinara. "Zamolio bih vas da se udaljite. Slikate maloletno dete, ovo je besmisleno, treba da vas bude sramota", poručio je Pavlović.


Foto: Damir Dervišagić

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>