Region

Svet

Bili Ajdol spreman za veliki rokenrol maraton na Kalemegdanu!

Britanski roker Bili Ajdol koji će večeras održati koncert na Kalemegdanu stigao je jutros u Beograd i kaže da se odlično oseća i da se raduje nastupu u prestonici.

Bili Ajdol spreman za veliki rokenrol maraton na Kalemegdanu!


 
Bili Ajdol deo honorara od koncerta u Beogradu donira za ugrožene od poplava! (Foto)
On je dodao da su mu nastupi u Srbiji u lepom sećanju jer ima dobru komunikaciju sa publikom i svaki put se odlično proveo. On će u Beogradu boraviti i sutra, nakon čega nastavlja svoju turneju.

Po rečima organizatora, u slučaju kiše, nema izmena za večerasnji Calling 2014. i svi nastupi će biti održani po planu. Bili je prespavao dobar deo dana, jer je jutros rano stigao autobusom iz Slovenije. Ručao je u hotelu, a potom se provozao kroz grad.
 
Bilija Ajddola će sutra uveče ugostiti Ivan Ivanović, a on će u njegovoj emisiji otpevati dve pesme.Vrata koncertnog prostora otvaraju se od 18 časova, a prvi nastupaju Dža ili Bu.

Posle njih scena pripada skopskom bendu Tempera, grupi sastavljenoj od članova nekadašnjeg Arhangela, čiji će novi album "Igraj" biti promovisan od 20 sati. I rokenrol grupa Psihomodo pop predstaviće svoj novi album "Ćiribu Ćiriba", ali uz pregršt najvećih hitova iz karijere druge 30 godina.

Autor: J.B.
Izvor: Tanjug.rs, Blic.rs
Foto: Facebook/Billy Idol

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>