Region

Svet

Region

Marija Petronijević o vezi sa Banetom Jankovićem: Ovo je zapravo istina

Glumica Marija Petronijević oglasila se povodom priča da je u vezi sa manekenom i voditeljem Banetom Jankovićem, sa kojim su je domaći mediji spajali još pre njegovog učešća u rijalitiju "Farma".

Marija Petronijević o vezi sa Banetom Jankovićem: Ovo je zapravo istina


 

Bane Janković i Marija Petronijević ponovo zajedno?!

Lepa glumica je po prvi put u javnost iznela zapravo pravu priču o poznanstvu sa Banetom, kao i odnosu koji imaju, i opovrgla glasine navodeći da nikada nije bila u vezi sa manekenom te da trenutno uživa u samoći.

"To su priče koje su se pojavile pred rijaliti i zaista ne znam ko ih je plasirao kao ni ovu sada da smo obnovili kontakt. Želim da naglasim da sa Banetom Jankovićem niti se čujem, niti dopisujem i apsolutno sa tim čovekom nisam u kontaktu. Zaista želim da se moje ime ne povezuje sa imenom dotičnog, jer tu niti je šta bilo, niti će biti", rekla je Marija, a potom otkrila i svoj ljubavni status:

"Sama sam i lepo mi je ovako. Prija mi da sredim misli i budem bez partnera, jer sam se malo povukla od čitave medijske judurme i javnih izlazaka. Nisam u vezi i nemam dečka, tako da pored mene nema jače polovine, bez obzira na to šta mediji pisali, ovo je istina".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>