Region

Svet

Zorica Marković sipala benzin i pobegla sa pumpe?!

Pevačica Zorica Marković sipala je benzin u svoj automobil za 2.000 dinara i otišla sa pumpe. Pevačica je pobegla sa kolima kada je sipala gorivo, a zaposleni su odmah premotali snimak kamera i zapisali registarski broj kako bi na sudu tražili odštetu.

Zorica Marković sipala benzin i pobegla sa pumpe?!


 
Zorica Marković srećna i zaljubljena! Pevačica razmenjivala nežnosti sa mlađim muškarcem! (Foto)
Sve se desilo pre nekoliko dana pred zoru, oko pet sati, na pumpi preko puta Hitne pomoći, kada se vraćala iz svog restorana i nakon što je tražila da joj sipaju 12,5 litara benzina, razmenila je evre i pobegla sa pumpe.

"Račun je bio od 2.000 dinara i niko nije očekivao da će Zorica pobeći. Naročito što je u pitanju mala suma novca. Kada je sela u auto i odjurila, svi smo ostali šokirani. Radnici su izvadili snimak kako bi ga sačuvali i pozvali nadležne da ispričaju šta šta se dogodilo", rekao je izvor.

S druge strane, Zorica je mislila da je platila račun i jasno se seća te noći, ma koliko da je bila umorna.

"Imala sam 1.000 dinara i 50 evra, pa sam ih pitala da razmenim evre ili da mi sipaju manje benzina. Oni su pristali da mi daju dinare i uverena sam da sam platila račun ma koliko da sam bila umorna i dekoncentrisana jer imam milion obaveza i psihički sam izmorena zbog odgovornosti.

Često idem na tu pumpu, čak sam i posle te noći bila nekoliko puta, pa bi me, valjda, radnici opomenuli i tražili pare ali mi niko ništa nije rekao. Da sam se setila da nisam platila, vratila bih se", rekla je Zorica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir.info.rs
Foto: Facebook/Zorica Markovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>