Region

Svet

Bane Janković i Marija Petronijević ponovo zajedno?!

Nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković, Bane Janković utehu je pronašao u svojoj bivšoj devojci Mariji Petronijević. Njih dvoje su pre izvesnog vremena obnovili kontakt i od tog tenutka ne prestaju da se čuju telefonom i dopisuju.

Bane Janković i Marija Petronijević ponovo zajedno?!


 
Bane Janković pomaže majstorima, radna atmosfera uz pesme Katarine Živković?! (Foto)
"Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti "Farma" i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem. S obzirom na to da su sada oboje slobodni, ostvarili su kontakt, ali ne znam detalje, ko se kome prvi javio", kaže izvor i dodaje:

"Čuju se redovno, ali to kriju i od najbližih, da li ne žele da malerišu ili postoji neki drugi razlog, zaista ne znam. Branislavu veoma prija što se stalno čuju, a to možemo da zaključimo i kad sedimo sa njim, jer se nekoliko puta desilo da ne ume da sakrije osmeh kada mu ona pošalje poruku, na koju on, naravno, odmah odgovara. Pitali smo ga nekoliko puta za Mariju, i svaki put menja temu. Iskreno, mislim da bi se oni veoma lepo slagali", zaključio je blizak prijatelj manekena.

Bane Janković nije želeo da potvrdi ove navode, već je dodao da sa mladom glumicom nema kontakt preko tri godine i da je trenutno veoma zauzet otvaranjem restorana.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/bane Jankovic, Marija Petronijevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>