Region

Svet

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 - Mundijal je namešten?!

Selektor američke reprezentacije Jirgen Klinsman, izjavio je nakon remija koji su odigrali sa Portugalijom, da je Svetsko prvenstvo u Brazilu namešteno, kako bi veliki timovi prošli dalje.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 - Mundijal je namešten?!


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 - Dirljiv potez Kristijana Ronalda, otkrio razlog nove frizure (Foto)Klinsman je nakon meča
Klinsman je nakon meča bio veoma besan, jer je njegova selekcija u poslednjoj sekundi meča primila gol i na taj način otežala sebi prolaz u dalji tok takmičenja.

Iako je sve izgledalo kao san i bili su veoma blizu trijumfa nad velikom reprezentacijom Portugalije, Klinsman kaže, da je sve ovo jedna velika nameštaljka, kako bi veliki timovi mogli da prođu dalje:

"Portugalija je imala dan više odmora od nas, mi smo igrali u Manausu, oni tamo gde se putuje manje. Sve je namešteno kako bi veći timovi prošli dalje", izjavio je besno Klinsman i dodao da će se svim silama truditi da ostvare trijumf protiv Nemačke.

"To će biti još jedan meč za život ili smrt. Ali to je čar Svetskog prvenstva. Moraš svetu da pokažeš da si najbolji. Nismo dobili Portugaliju, ali moramo Nemačku", zaključio je selektor reprezentacije Amerike.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>