Region

Svet

Ana Sević i Darko Lazić otkrili detalje venčanja (Foto)

Ana Sević i Darko Lazić venčali su se 12. juna u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja. Svadbeno veselje, mladi par je isplanirao brzo, jer nisu želeli da njihova ćerka bude rođena u vanbračnoj zajednici.

Ana Sević i Darko Lazić otkrili detalje venčanja (Foto)


 
Darko Lazić i Ana Sević kupuju novi, komforniji stan zbog bebe (Foto)
"Darko i ja smo se venčali na prepad! Pričala sam da će svadba biti tek pošto se porodim i vratim devojačku liniju, ali od toga nije bilo ništa. Moj muž me je odveo na ručak, ne obavestivši me da je pozvao i matičara. Lepo smo se proveli toga dana, uz naše kumove koji su za moje venčanje znali pre mene", kaže Ana.
 
Darko kaže da je zbog Aninog porođaja i upisivanja bebe u knjigu rođenih pod svojim prezimenom organizovao na brzaka njihovo skromno venčanje. Od velike svadbe nisu odustali i upriličiće je naknadno, kad beba malo poraste. Ana dodaje da je Darko nestrpljiviji od nje u iščekivanju prve bebe.
 
"Darko nestrpljivo čeka porođaj i razgovarali smo o njegovom prisustvovanju u porođajnoj sali i zaključili da to ne bi bilo dobro jer bi sva pažnja bila usmerena na njega onesvešćenog. On se samo pravi da je super jak", rekla je pevačica koja je sa svojim kolegom Darkom Lazićem u vezi od početa 2013. godine.



Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Ana Sevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>