Region

Svet

Evo kako su Severina i Davor Šuker prokomentarisali svoj odnos

Dugo se već šuška kako su Severina Vučković i predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza Davor Šuker uplovili u ljubavnu romansu, a neodoljiva pevačica bila je i njegova gošća na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Evo kako su Severina i Davor Šuker prokomentarisali svoj odnos



Šuker ne krije da je Severina za njega jedna od najlepših ličnosti muzičke javne scene naših prostora, pa je za magazin "Star" nedavno za nju imao samo najlepše komplimente...

 
Severina ima novog dečka, u vezi sa nekadašnjim fudbalerom?!
"Severina je jedna od najlepših muzičkih zvezda na ovim prostorima" Lepa je iznutra i spolja! Predivna je žena! Volim njenu muziku i zaista je vrhunska umetnica", priznao je Šuker oduševljeno, prenosi Kurir. Takođe je dodao kako je Severinu pozvao da bude njegova gošća u Brazilu jer se poznaju dugo godina: "Prvu utakmicu Brazil - Hrvatska pratili smo zajedno. Proveli smo lepe dane onde, išli smo na ručkove, večere, u Sao Paolo i Rio. Ne bih davao detaljnije informacije o našem odnosu".

 
I Severina otputovala u Brazil da navija!
Ni Severina nema ništa manje lepo mišljenje o "partneru" sa kojim je mediji poslednjih dana uporno povezuju, a sa kojim se poznaje od 1998. godine, kada je Hrvatska osvojila treće mesto na Svetskom fudbalskom prvenstvu.

"Čujem se s Davorom za Božić i Uskrs. On je skroman i drag i počašćena sam što smo već godinama bliski. Dao mi je predivan kompliment čim smo se upoznali, a dan danas ga ne mogu prepričati jer mi je neugodno", izjavila je lepa Seve koja je bez premišljanja pristala da bude Šukerova gošća u Brazilu prošle nedelje, gde je u društvu cele hrvatske reprezentacije putovala čarter letom.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Facebook/Severina Vučković, Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>