Region

Svet

Tina Ivanović plakala zbog lezbo akcije

Kada je shvatila šta je prethodnu noć uradila, folk pevačica Tina Ivanović briznula je u plač. Tina se pravdala ostalim farmerima sa rečima:

Tina Ivanović plakala zbog lezbo akcije



"Zar vi svoju drugaricu nikada ne mazite po grudima? - upitala je pevačica pravdajući se kako je to njoj sasvim normalna stvar.

Ostali farmeri su bili zatečeni Tininom izjavom, koja je pre ovog skandala na imanju u Lisoviću slovila za izuzetno čestitu i mirnu osobu. S obzirom na to da su joj se sve kockice složile u glavi, Tina je osetila veliku grižu savesti i ceo dan je preplakala. Sa druge strane, njena partnerka Jelena nije pridavala posebnu pažnju proteklom događaju, naprotiv, bila je izuzetno vesela i zezala se tokom čitavog dana.

Uz sve to, Tina je pre neki dan i zvanično potvrdila sumnju da je u blagoslovenom stanju. Požalila se farmerima da joj menstruacija kasni dvadesetak dana i da se nada da je ostala u drugom stanju. Da li zbog zbog divljanja hormona ili velike količine alkohola, tek dve farmerke su uživale u lezbo akciji na veliko zadovoljstvo milionskog auditorijuma...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>