Region

Svet

Tanji Savić oduzeta imovina! Šok zbog oca: Završila sam sa roditeljima za sva vremena!

Pevačica Tanja Savić ostala je bez vlasništva nad kućom na Zvezdari, koju je njen otac Staniša Savić, pre četiri godine kupio ćerkinim novcem, navodeći sebe kao vlasnika. Tanja je sada na mukama jer nema slobodu da proda nekretninu.

Tanji Savić oduzeta imovina! Šok zbog oca: Završila sam sa roditeljima za sva vremena!


 
Zbogom Grandu? Tanja Savić postaje Pinkov ekskluzivac?!
Kada je Staniša kupio kuću, Tanja i Dušan imali su sigurnu imovinu koju bi prodali jednoga dana kako bi eventualno kupili drugu. Taj dan je došao, a sada, kada su pevačica i njen suprug poželeli da kupe kuću na Bežanijskoj kosi, Tanjin otac odbija da im da papire, navodi Kurir.

 
Tanja Savić šokirala fanove drastičnom promenom imidža, da li je prepoznajete?! (Foto)
"Tanja je sa mužem i decom u subotu otišla u Smederevo kako bi obišla roditelje i braću. U jednom momentu ona je zatražila od tate papire kuće na Zvezdari za koju je pre četiri godine dala novac, jer je planirala i da kupi drugu na Bežaniji, gde trenutno živi. Tog trenutka joj je Staniša rekao da se nekretnina vodi na njega, jer je kupio na svoje ime dok je bila u Australiji i da ne dozvoljava da se ta kuća proda", priča izvor blizak Savićevoj i dodaje da ona ne planira da tuži svoje roditelje, ali da je svaki odnos sa njima završila.

"I Dušan i ona su bili u šoku! Dok je živela u Australiji, ona je sve pare dala na tu kuću, svakog meseca je tati slala novac kako bi se što pre radovi završili da bi joj on onda saopštio da se stambeni objekat vodi na njega i da može tu da živi sa porodicom, ali da proda ne može. Jako su se posvađali, ona je u suzama krenula za Beograd. Povređena je i žao joj je jer je sama sa suprugom ulagala u tu nekretninu a sada žive kao podstanari jer je imala plan da, kada na Zvezdari proda stan, za taj novac kupi neku na Bežanijskoj kosi. Neće tužiti oca, jer je tako vaspitana da porodicu poštuje, ali je svaki kontakt sa njima prekinula. Sa sestrom i bratom će ostati u korektnim odnosima, ali za roditelje neća više da čuje jer je i njena mama podržala svog muža", rekao je izvor blizak pevačici.

Tanja je neraspoloženo potvrdila priče i sama rekla da joj je sve oduzeto: "Istina je sve. Sve mi je oduzeto. Nemam dalji komentar".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija/ Facebook/Tanja Savić

Viber

Izvor: Svet Plus


>