Region

Svet

Željko Joksimović održao spektakularan koncert u Skoplju! (Foto)

Željko Joksimović održao je sinoć nas tadionu "Filip Vtori" u Skoplju, spektakularan koncert pred više od 70.000 ljudi, koji je trajao nešto više od tri sata.

Željko Joksimović održao spektakularan koncert u Skoplju! (Foto)


 
Željko Joksimović priprema spektakl u Skoplju, dolazi sa 15 šlepera opreme
Najlepše pesme Željka Joksimovića, a publika na stadionu i ona koja je putem lajv strimiga uživala u više časovnom nastupu. Na nacionalnom stadionu “Filip Vtori” Joksimović je okupio krem muzičkog društva naše zemlje Lepu Brenu, Boru Čorbu, Željka Samarđžića, ali i Daniela Kajmakoskog.

"Hvala makedonskoj publici, ponosan sam i srećan više nego što možete da zamislite. Ovo je moj drugi rođendan, ovo može samo u Makedoniji", rekao je pevač.



Koncert je počeo svojim najvećim hitovima “Libero”, a onda su krenuli da se nižu hitovi, kao što su: “Ljubavi”,  “Žena za sva vremena" i mnogi drugi. Publika je oduševljeno pozdravljala goste koji su se sinoć pridružili Željku na sceni.



Izlazak na scenu Lepe Brene sa Joksimovićem posebno je oduševio publiku. Zajedno su prezentovali dve pesme počev od “Ne bih ja, bila ja”, a Lepa Brena je posle pevala nekoliko svojih pesama, posle čega je Joksimović preuzeo ponovo binu sa pesmom “Telo vreteno”. Koncert se privodio kraju kada je Željko na klaviru pevao pesmu “Ima nešto u tome što me nećeš”.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Petar Stojanovski

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>