Region

Svet

Seka Aleksić pokorila Pariz: Kraljica publiku ostavila bez daha! (Foto)

Seka Aleksić priredila je sinoć nezaboravno veče u klubu Maxim's u Parizu, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pre početka koncerta, još jedan su dokaz da nastupi kraljice estrade uvek zabeleže rekordnu posećenost.

Seka Aleksić pokorila Pariz: Kraljica publiku ostavila bez daha! (Foto)


 
Seka Aleksić niže uspešne koncerte! Vrela atmosfera i u Bečeju! (Foto)
Klub koji se nalazi ispod Ajfelove kule, bio je premali da primi sve one koji su želeli da prisustvuju vrhunskom nastupu Seke Aleksić. Njeni poslednji singlovi "Mamurna" i "Brodolom" brzinom svetlosti su postali mega hitovi, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Parizu gde je zbog kraljice estrade, vladala opšta euforija.

Izlaskom na binu u mini haljini poznate kreatorke Suzane Perić, koja je istakla njenu savršenu figuru, Seka je blistala na sceni i izazvala ovacije u publici. Nastup je započela pesmom "Mamurna",  zatim je usledila i nova pesma "Brodolom" koju je Seka otpevala u duetu sa reperom Đusom. Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a zajedno uz "Aspirin" bend", kraljica se potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio  na nogama.



Vedra i raspoložena Seka, bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, a atmosfera u klubu bila je navrhuncu. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na fenomenalnoj večeri.

Nakon nastupa, Seka je i Veljko uživali su u zajedničkim trenucima, šetajući francuskom prestonicom.



Autor: J.B.
Foto: Seka Aleksic/Facebook, Instagram
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>