Ljubav

Style

Za lepim kriminalcem su poludele žene širom sveta, ali istina o njemu i nije tako lepa... (Foto)

O Džeremiju Miksu piše ceo svet. Egzotičnom lepotom je osvojio žene na prvu loptu, a ni na kraj pameti mu nije bilo da će njegova slika objavljena na Fejsbuk nalogu policije Stokton u Kaliforniji izazvati takvu pometnju! Ipak, istina o lepom zatvoreniku i nije baš tako lepa...

Za lepim kriminalcem su poludele žene širom sveta, ali istina o njemu i nije tako lepa... (Foto)



Plavooki Džeremi Miks sa istetoviranom suzom ispod levog oka, osuđen je zbog nelegalnog posedovanja oružja i ima vrlo bogat dosije u kalifornijskoj policiji. Na žalost pripadnica lepšeg pola koje je opčinio svojim licem, 30-godišnji prestupnik je "srećno" oženjen, a supruga mu je i saopštila da je postao hit na internetu. Za samo nekoliko sati otkako je policija u sredu objavila hapšenje na Tviteru i Fejsbuku, njegovu je sliku lajkovalo više od 50.000 žena!



"On može da me kidnapuje kad god poželi", "Previše je lep za zatvorenika", "Ko bi razuman njega strpao u zatvor?", "Prelep je, molim vas da mu dozvolite da odsluži kaznu u mojoj spavaćoj sobi!", "Moj muž!", "Izgleda kao najbolji fotošop!", "Wow, te oči...kao da govore - znam da sam bio loš momak, ali idem da se ispovedim", "Ne zanima me kakav je zločin počinio", "Nevaljali dečko"... samo su neki od simpatičnih komentara "zaljubljenih" žena koji su do sada već obišli ceo svet.



Međutim, prava istina je da iza ovog lepotana stoje velike krađe i pripadanje različitim bandama, što simbolizuju brojne tetovaže na njegovom telu, falsifikovanje dokumenata, kao i to da je čest gost suda u Kaliforniji te da mu ovo nije prvo hapšenje. Zbog lažnog predstavljanja i opiranja hapšenju već je odslužio zatvorsku kaznu od dve godine, a Džeremijeva porodica i dalje veruje u njegovu nevinost tvrdeći da odavno nije član nijedne bande, kao i da je loše stvari ostavio u prošlosti i posvetio se porodici.



Seksi prestupnik o kojem ovih dana doslovno bruje svi mediji, i strani i domaći, nakon saznanja da je postao prava senzacija, potvrdio je da ima ženu i sina i poručio svima da nije okoreli kriminalac kakvim je predstavljen u javnosti. Istina ili ne, ma, ko bi mu odoleo!

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Jeremy Meeks

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>