Region

Svet

Državni posao: Nećemo u isti koš sa Grandom!

Sve popularnija trojka iz humorističke serije "Državni posao" otkriva svoje viđenje televizijskih programa i razloge zbog kojih dovode u pitanje nastavak saradnje sa Prvom srpskom televizijom.

Državni posao: Nećemo u isti koš sa Grandom!



Nikola Škorić (Torbica), Dejan Ćirjaković (Boškić) i Dimitrije Banjac (Čvarkov) nastaviće sa emitovanjem druge sezone emisije do 4. jula, nakon čega odlaze na letnju pauzu.

Pored emisije "Državni posao", koja se emituje na RTV, ovi momci imaju i redovan prilog petkom u Večeri sa Ivanom Ivanovićem, ali nastavak saradnje još nije zagarantovan zbog uvođenja novih programskih sadržaja na Prvoj.

Dejan Ćirjaković kaže da im je neprihvatljivo da budu "u istom košu" sa Grandom: "Ljudi gledaju šta im se ponudi i priča 'mi puštamo što narod želi' nije tačna. Po tom principu ne treba hapsiti ni narko-dilere, pošto i narko-dileri daju narodu što želi. Ne teraju nikoga da se drogira, nego ti sam dođeš kod njega i kupiš drogu", rekao je Dejan za "Blic TV magazin", dok "Boškić" naglašava da kulturni program opada i da u medijima novac igra glavnu ulogu u kreiranju programa.

"Ne mogu da kritikujem prelazak Granda. To su kao i sve televizije komercijalnog tipa - čist prelazni rok kao u fudbalu. Sada se samo priča o šerovima i o parama. Više nije bitno da li projekat ulazi u koncepciju TV ili ne. Gori smo nego Ameri. Kod nas sada isključivo rade pare i ništa drugo. Nije ništa bolje ni to što puštaju serije i emisije o poznatima u kojima pričaju kako se ko obukao, a onda usledi emisija u kojoj mali Aca nema ruke. Meni je sve to teško đubre. Zato ćemo dobro razmisliti o svemu na jesen", otvoreno je pričao Ćirjaković.

Ova fenomenalna ekipa koja sve više ulazi u domove porodica u svom ustaljenom terminu na RTV-u i petkom kod Ivana Ivanovića, i dalje namerava da svoje sadržaje radi bez cenzure.

"To je toliko benigno, da ne verujem da neko može da nas skine sa programa. Kod nas nema ničega na ličnoj osnovi", istakao je Dimitrije, dok Nikola dodaje da ukoliko nekome stvarno smeta njihov humor, onda imaju ozbiljan problem.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>