Region

Svet

Region

Tanja Bošković se u 61. godini povlači iz glume

Jedna od omiljenih ličnosti domaćeg glumišta, Tanja Bošković, koja je pobrala simpatije učešćem u prvoj sezoni Plesa sa zvezdama, odlučila je da se u 61. godini povuče sa dasaka koje život znače i iz onoga što je činilo njen život.

Tanja Bošković se u 61. godini povlači iz glume



Osim što je prilično iznenadila javnost ovakvom odlukom, jedna od naših najuspešnijih glumica otkrila je i da sada, kada ima 61 godinu, više ne pravi planove o budućnosti.

"Ljudi u mojim godinama svako jutro treba da se zahvale Bogu što su se probudili i što su živi. Planove više ne pravim, sada uživam u svakom danu. Više ne razmišljam. Neću igrati u pozorištu i na filmu, jer želim da prepustim scenu onima koji stasavaju. Imala sam tu sreću da sam dugo radila sa dobrim kolegama i na različitim projektima, i sve više bila bi samo stvar sujete, a ja sujetna nisam", kaže Tanja, koja ističe da njenom partneru Marku nije bilo lako da je trpi tokom učešća u humanitarnom šou programu "Ples sa zvezdama".

"Zahvalna sam mu što je tolerisao moje godine i moj karakter, koji nije nimalo lak, jer vrlo često imam svoje žute minute. Ipak, drago mi je što sam ostala do kraja, jer sam duhom nadomestila to što fizička snaga u mojim godinama opada", kaže Tanja Bošković, koja je u spektakularnom takmičenju osvojila drugo mesto.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>