Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Bedirhan je otet, život Boranovog i Silinog sina je u Esminim rukama! (Foto)

Firuz i Kesver napuštaju kuću i odlaze u vinograd, dok ih Boran i Sila ovog puta ne sprečavaju u svojoj odluci. Dilaver je na putu za Istanbul, doživljava tešku saobraćajnu nesreću iza koje stoje Esma i Berzan.

Serija Sila večeras: Bedirhan je otet, život Boranovog i Silinog sina je u Esminim rukama! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Muratova želja za osvetom je sve jača, uzima Ajše kao taoca i prislanja joj pištolj na glavu! (Foto)
Džeren zove Silu kako bi joj rekla da Dilaver još uvek nije došao kod nje. Boran saznaje da je Dilaver doživeo nesreću i zajedno sa Abahuom odlazi da ga poseti. Sila dobija poziv koji joj izaziva sumnju da će se nešto dogoditi. Ajše otkriva Husejinu, da je na njega mislila u trenutcima dok joj je Murat držao prislonjen pištolj na glavu i govori mu da želi da se uda za njega.

Sila kreće do Borana u kancelariju, kako bi saznala šta se dogodilo sa Dilaverom. Ostavlja Bedirhana kod Ajše kako bi ga pričuvala. Na putu do Boranove kancelarije, Silu prati automobil sa Berzanovim ljudima, ne sluteći da je u nevolji, zaustavlja automobil, kako bi saznala šta se događa.

Kako je izašla iz automobila, obezbeđenje prilazi drugom automobilu i uz pretnju pištolja im govore da se sklone od aginice. Zbunjena Sila, sluša naređenje čuvara, seda u automobil i odlazi.



Esma i Berzan sprovode svoj plan. Boran u bolnici saznaje od lekara da Dilaver stalno spominje Esmino ime i shvata, da mu je porodica u opasnosti. Esma se pojavljuje ispred kuće porodice Gendžo i od Ajše otima Bedirhana.....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>