Svet

Region

Mit, legenda i istina o Stivenu Sigalu - otkrivene sve tajne holivudskog glumca (Foto+Video)

Stiven Sigal danas je zakoračio na evropski kontinent. Koncertom u Slovačkoj započeće veliku turneju sa sasvojim bluz bendom. Put će ga zatim, preko Slovenije, dovesti i do Srbije gde će u utorak, 24. juna nastupiti u Sava centru.

Mit, legenda i istina o Stivenu Sigalu - otkrivene sve tajne holivudskog glumca  (Foto+Video)


 
Stiven Sigal podržao Srbiju i žrtve poplave (Video)
Mnogi misle da znaju sve što treba da znaju o Stivenu Sigalu, kulturnoj ikoni, ali postoji mnogo dublja istina o ovom misterioznom čoveku i hodajućem oružju. Stiven Sigal je preko deset godina živeo u Japanu gde je usvojio ime Shigemichi, što znači put ka prosperitetu.

Većina ljudi, kada napuste radno mesto, idu kući i opuštaju se. Ali ne i Stiven Sigal. Sigal je na dužnosti sve vreme. Ako znamo da Sigal nosi dva pištolja u smokingu, koje oružje nosi, a da mi ne znamo? Noževe u rukavima? Raketni bacač u pantalonama?



Lightning Bolt (Grom), energetski napitak koji se reklamirao kao prvi napitak ikada napravljen kojisadrži azijski sastojak kordiceps, zbog kog, kako tvrdi Sigal, ovo piće ne samo vam daje "čistu" energiju, već i pojačava vaš imuni sistem, smanjuje krvni pritisak i poboljšava funkcije jetre.

Postoji vino sa nazivom “Stiven Sigal” koje se 1990. godine pojavilo u izdanju Celebrity Guide Wine. Žan-Klod Van Dam je izazvao Sigala na dvoboj!Na sreću, nije došlo do ovog okršaja planetarnih razmera, koji bi zasigurno bio nešto poput okršaja između Betmena i Supermena, Aliena i Predatora, i drugih.

Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikidao, Sigal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali posle požara, psa više nije bilo.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>