Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Muratova želja za osvetom je sve jača, uzima Ajše kao taoca i prislanja joj pištolj na glavu! (Foto)

Berzan nailazi na Esmu koja je došla u Mardin kako bi se osvetila Sili. Ponovo pokušava da uspostavi komunikaciju sa njim. kako bi joj pomogao u ostavrenju cilja.

Serija Sila večeras:  Muratova želja za osvetom je sve jača, uzima Ajše kao taoca i prislanja joj pištolj na glavu! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Esma dolazi u Mardin kako bi se osvetila Sili! Bedirhan je u velikoj opasnosti (Foto)
Dilaver zove Džeren kako bi joj saopštio da će se uskoro razvesti od Umu i da će njih dvoje konačnomoći da se venčaju. Murat dolazi kod Borana i saopštava mu da zna ko su njegovi pravi roditelji. Iako je čuo samo lepe stvari o Boranu, Murat optužuje Firuza i Zinara da su ubili njegove prave roditelje.

Esma govori Berzanu da mu ne veruje više ništa i da se plaši da će ponovo izneveriti njeno poverenje. Berzan je ubeđuje, da će se na sve načine potruditi da povrati poverenje i pomogne joj u planu koji je smislila.

Dok je jahao konja, Borana presreće Berzan koji mu saopštava da je Murat u njegovoj kući. Kako bi osvetio smrt svojih roditelja Murat dolazi u kuću kod Sile i Borana i uzima Ajše kao taoca, prislanja joj pištolj na glavu i preti kako će je ubiti. Sila istrčava kako bi joj pomogla, ali Murat u tom trenutku okreće pištolj ka njoj.



Besno govori kako želi da razgovara sa Firuzom i Zinarom, ili će u suprotnom pucati u sve ko mu se nađe na putu.......

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>