Svet

Region

Merjem Uzerli se vraća filmu - opet kao Hurem! (Foto)

Fanove najpopularnije turske serije "Sulejman Veličanstveni" obradovaće vest da će se njihova miljenica, nemačka glumica Merjem Uzerli, ponovo vratiti epskoj priči i to u ulozi Hurem, koju je po mnogima najbolje utelovila.

Merjem Uzerli se vraća filmu - opet kao Hurem! (Foto)Naime, priču o Sultanu Sulejmanu gledaoci ce vrlo brzo moći da gledaju i na bioskopskom platnu, obzirom da su autori zbog iznimno velike popularnosti serije došli na ideju da snime i film. Premijera je najavljena za kraj 2015. godine, a prvi kadrovi snimaće se već od avgusta.
 
Porodila se Merjem Uzerli, na svet donela malu Laru (Foto)

Osim nove Hurem koja će se naći u filmu, i lepa Merjem Uzerli je potvrdila učešće, na radost brojnih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali njen povratak. Kako se nedavno pohvalila, od rođenja ćerkice Lare koju je na svet donela pre tri meseca, uspela je da povrati staru kilažu i otarasi se suvišnih kilograma.Petnaest kilograma manje i lično zadovoljstvo koje joj pruža majčinstvo, te velika ljubav fanova, Merjem će se sasvim sigurno proslaviti i u novom projektu koji joj predstoji.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Instagram/Meryem Uzerli

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>