Region

Svet

Junfest 2014: Seka Aleksić raspametila Ušće! Rekordna poseta i najuspešniji koncert! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć na JUNFESTU pred oko 25.000 ljudi, mahom Beograđana, i sa dosad najvećom posetom na Ušću definitivno napravila najuspešniji koncert od početka festivala!

Junfest 2014: Seka Aleksić raspametila Ušće! Rekordna poseta i najuspešniji koncert! (Foto)


 
Seka Aleksić nastavlja da žari i pali: Nezapamćeni Brodolom u Beču! (Foto)
Nije prvi put da Seka dovede atmosferu do usijanja, naprotiv - to je slučaj gde god da nastupa, pa je isto tako prošao i sinoćnji koncert, kada se posle uvodnih grupa, kao prava zvezda, u beloj haljini pojavila na bini pola sata pre ponoći...



 
U samom vrhu: Seka Aleksić posle Tvitera dobila verifikovanu stranicu i na Fejsbuku!
Ushićenih 25.000 lica svih generacijskih dobi, koliko je čekalo Seku Aleksić da zapeva, pokazali su da znaju sve njene pesme napamet, pa je Kraljica sa svojim bendom novoobjavljene hitove "Mamurna" i "Brodolom" izvela čak dva puta. Iako se nije pojavila u originalnom "kraljevskom" dresu koji je dobila na poklon od Đusa, ovaj dvojac oduševio je izvođenjem duetske numere.



Druženje sa Sekom tokom kojeg su se nizali taktovi starih i novih pesama je trajalo čitava dva sata, a od samog početka festivala bio je ovo najuspešniji koncert, sa najviše publike okupljene u beogradskom parku Ušće.

Ovogodišnji JUNFEST koji je ovih dana prava atrakcija i koji podseća na visoko rangirani Oktoberfest, traje još dva dana, a u nedelju 22. juna će ga zatvoriti Toni Cetinski i Lexington bend.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>