Region

Svet

Bane Janković pomaže majstorima, radna atmosfera uz pesme Katarine Živković?! (Foto)

Bivši verenik Katarine Živković, maneken Branislav Bane Janković, ovih je dana okupiran renoviranjem prostora koji će upotrebiti za svoj novi restoran, a osim što nadgleda radove vredno pomaže majstorima, dok mu po ceo dan sviraju Kaćine pesme...

Bane Janković pomaže majstorima, radna atmosfera uz pesme Katarine Živković?! (Foto)


 
Bane Janković ne može da preboli raskid sa Katarinom Živković: Ja nju stvarno volim!
I dok se njegova bivša ljubav Katarina useljava u svoj novi životni prostor, Bane sa partnerom Stefanom vredno pomaže majstorima i nadgleda ne bi li sve ispalo kako je zamislio i bilo gotovo do planiranog roka. Naime, nekadašnji restoran "Zlatnik" dobiće novi izgled, ali i novo, francusko ime "Caché", što znači zavučeno, skriveno...

"Stefan i ja smo partneri, suvlasnici. On je dugo u ugostiteljskom poslu i njegovo iskustvo i znanje, puno nam pomaže. Ja sam nov, ali mislim da ću se dobro uklopiti", rekao je za Alo Bane dok je nosio daske i pomogao majstorima oko cementa.


Foto: Boško Karanović

"Prostor smo pronašli još u decembru i već tada smo počeli da pravimo planove. Naravno, nikome nismo želeli da govorimo dok sve ne bude gotovo. Sa radovima smo krenuli u februaru i mislim da smo malo zakasnili sa otvaranjem, jer je leto, a mi imamo jako lepu baštu. Akcenat će biti na kuhinji i imaćemo tradicionalnu i internacionalnu", rekao je budući ugostitelj, dok je njegov poslovni partner otkrio i jednu anegdotu.

"Kada smo krenuli sa renoviranjem, komšije su prepoznale Baneta pa mu sada po ceo dan puštaju pesme Katarine Živković", kroz smeh je ispričao Stefan, dok se Bane trudio da promeni temu.

Na pitanje da li Kaća zna za njegov novi poslovni poduhvat, samo je kratko odgovorio: "Ne".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>