Region

Svet

Željko Joksimović priprema spektakl u Skoplju, dolazi sa 15 šlepera opreme

Željko Joksimović održaće 21. juna na fudbalskom stadionu "Filip Drugi" u Skoplju  solistički koncert, a tim povodom biće transportovano čak 15 šlepera opreme iz Beograda.

Željko Joksimović priprema spektakl u Skoplju, dolazi sa 15 šlepera opreme


 

 
Dodatnih 12 vozila je rezervisano za bend, prateće vokale, tehnički tim i ljude iz produkcije: "Oprema na stadionu će se postavljati pet dana. Prednji front podijuma, težak 40 tona, biće dugačak 34 metra, a za povezivanje kompletnog sistema biće upotrebljeno čak 60 kilometara kablova", izjavio je organizator Željkovog koncerta i dodaje da je predviđeno da nastup srpske zvezde traje tri sata.

Za bezbednost posetilaca brinuće 250 ljudi i za sada je poznato da će mu gost biti Danijel Kajmakoski s kojim je Željko snimio duet "Skoplje-Beograd". Pozvano je 70 javnih ličnosti - pevača, glumaca, sportista i političara iz Skoplja, Beograda, Podgorice, Zagreba, Sarajeva i Atine.

"Već tri-četiri godine želim da zapevam na ovom stadionu i sada će mi se taj san konačno ostvariti", rekao je Željko, koji dolazi sa porodicom, ćerkom Minom, suprugom Jovanom, ali i dvomesečnim sinom Kostom. Organizatori očekuju da će te večeri na stadionu biti 50.000 posetilaca.

Autor: J.B.
Izvor. Vestionline.rs
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>