Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić saznao tužnu vest na nastupu: Ena je izgubila blizance

Amar Gile Jašarspahić, pobednik prošlog serijala Zvezde Granda, prolazi sa svojom budućom suprugom Enom Sarajlić kroz najteži period života. Naime, Giletova devojka doživela je spontani pobačaj.

Amar Gile Jašarspahić saznao tužnu vest na nastupu: Ena je izgubila blizance


 
Amar Gile Jašarspahić dobija čestitke sa svih strana: Najsrećniji sam na svetu, hvala vam!
Amar i Ena u vezi su osam meseci i trebalo je da postanu srećni roditelji. Nažalost, Eni je pozlilo i hitno je prebačena u bolnicu, gde je ustanovljeno da je imala spontani pobačaj i izbugila blizance koje je trebalo da donese na svet početkom sledeće godine.

Kako Kurir navodi, Ena je tri dana provela u bolnici pod lekovima za smirenje, a sada se oporavlja u porodičnoj kući u Kaknju.

"Gile je tužnu vest saznao na jednom od svojih nastupa u Zagrebu. Prijatelji su mu javili da je njegova devojka tokom noći prokrvarila. Nažalost, lekari su konstatovali da je izgubila obe bebe. Amar je odmah seo u auto i otišao u bolnicu i tu je nekoliko minuta razgovarao s devojkom. Ona je bila tužna i utučena i želela je da bude sama", ističe sagovornik.

Talentovani pevač je i sam potvrdio saznanja o tužnoj vesti. "Teško mi je, Ena je imala spontani pobačaj. Žao mi je što nisam bio pored nje i ne znam šta se tačno dogodilo. Sada sam joj potrebniji nego ikad i neću je ostaviti samu. Njoj je najgore", bio je kratak u izjavi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Amar Jasarspahic Gile

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>