Ostalo

Sme�no

Đaci nas mole, usporimo pored škole (Video)

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" počelo je četvrti ciklus akcije o bezbednosti dece u saobraćaju "Đaci vas mole, usporite pored škole."

Đaci nas mole, usporimo pored škole (Video)



Prva edukativna predstava u 2010. godini priređena je u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Kroz polučasovnu predstavu đacima prvacima su predstavljene osnove ponašanja u saobraćaju.

Djaci

Pored predstavnika JKP Parking servis i Saobraćajne policije, đacima se obratio i naš legendarni vaterpolista Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.

Dečiji hor Čarolija, otpevao je dobro poznatu pesmu "Čuvajte nam đake", kao i novu pesmu "Samo sporo kad ste pored škole", za koju je snimljen i TV spot.

Djaci

Prvaci su imali priliku da se druže sa ZEBROM, novom maskotom akcije i da obuku fluorescentne prsluke, poklon akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole."

Djaci

Ovo je četvrta godina za redom od kako postoji akcija "Đaci vas mole, usporite pored škole." Cilj akcije je da učenici prvog razreda na teritoriji Beograda dobiju osnovna saznanja o kulturi u saobraćaju. Svake godine oko 15.000 đaka prva dobije fluorescentne prsluke kako bi bili vidljiviji u saobraćaju na putu od kuće do škole.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>